BrandEditor

BrandEditor

Ratkaisu, jossa kaikki voittavat

Nopeita säästöjä

Säästöt syntyvät nopeasti, kun painotuotteiden tekemisessä ei tarvitse enää maksaa muille. Puhumattakaan, että sinun tarvitsi sijoittaa erillisiin ohjelmistoihin – niiden käytön opettelu vie arvokasta aikaa. BrandEditorin ansiosta sekä brändin- ja aineistonhallinta että aineistontuotantokin on keskitetty yhteen luotettavaan ratkaisuun.

Joustavasti hinnoiteltu

Hinnoittelumalli skaalautuu tarpeiden mukaan, joten joustavuuden ansiosta BrandEditor sopii niin pienille kuin suuremmillekin yrityksille. Aloitus- ja käyttökustannukset ovat niin kilpailukykyisiä – itse asiassa kokonaiskustannuksista tulee säännöllisesti kiitosta.

Helppokäyttöinen

Moni haaveilee näin sujuvasta brändin- ja aineistonhallintajärjestelmästä. BrandEditor on helppokäyttöinen selainpohjainen järjestelmä, jolla teet vaikka itse markkinointimateriaalisi. Kun käyttöliittymän oppii nopeasti oppii, ylläpito-oikeuksia on helppo antaa kaikille tarvittaville henkilöille myös suuremmassa organisaatiossa.

Oikea aineisto valmiina painoon

BrandEditor tuottaa painovalmiin pdf-materiaalin kaikilla kielillä ja kirjasimilla ottaen huomioon maakohtaiset koko- ja värivaatimukset. Ja mikä parasta, BrandEditoria käytät myös nopeasti älypuhelimilla ja tableteilla.

Luotettava aineistopankki

BrandEditor sisältää aineistopankin ja arkiston, jossa säilytetään niin kaikki kuvamateriaali kuin muokattavat painotuotteet tai digimateriaalit. Käytössäsi on siten koko ajan kaikki tarvittava aineisto

Brändin hallinta

BrandEditor on brändinhallintatyökalu, joka pitää huolen siitä, että suunniteltu visuaalinen linja säilyy eri aineistoissa, vaikka tekijä, media tai vaikkapa valtio vaihtuu. Kenenkään ei tarvitse ryhtyä ”brändipoliisiksi”.